Få ønskene oppfylt hos Biltema-nissen


  Er du hekta på bil? Da er julen en fin tid for å «belønne» deg selv. Biltema har masse du kan legge under juletreet.

  O jul med din bil-glede, sier vi!


  Man trenger vel aldri en unnskyldning for å ha fullstendig bil-dilla, men nå som engler daler ned i skjul er det på tide å slå seg ekstra løs. Hos Biltema finner du alt som har med bil å gjøre – både billige og dyre gaver.

  Det er bare å slå seg løs!


  Elektrisk bil


  Den lekne bil-entusiasten drømmer sikkert om at barnet kan kjøre rundt i sin egen bil allerede i barnehage-alder. Biltemas elektriske lekebil sørger for å oppfylle drømmen tidlig.

  Monster Jam Grave Digger kan kjøre både fremover og bakover, har egen start-lyd, lys og tute. Denne er det garantert mange av under juletreet i år.

  Vil du litt ned i størrelse finnes radiostyrte racerbiler som lyser i mørket.


  Bilpleie er en vinner


  For den voksne bilisten er bilstereo fortsatt en mye brukt julegave. Disse finnes i alle varianter med DAB+, FM, RDS og CD-spiller – og selvsagt med bluetooth-funksjon for handsfree og streaming av musikk.

  Skal du virkelig smelte hjertet til en bilentusiast må du sørge for at julegavene inneholder bilpleie-sett. Det er lite som varmer et bil-hjerte mer enn en velpleid doning.

  Biltema har pleie-sett, men man kan også komponere egne flotte gaver med voks, sjampo, polish, dekkfornyer, lakkrens, ripefjernere og microfiberkluter for å nevne noe fra den lange listen.

  Lesehester får ønskene sine oppfylt hos Biltema. Et rikholdig utvalg av bilbøker til de fleste biltyper. Disse kan enten brukes som oppslagsverk eller rett og slett sengelektyre. Dersom du ikke er spesielt praktisk av deg, kan du i alle fall imponere med kunnskapen.

  Ha en herlig bil-jul hos Biltema!


  10 gavetips for bil


  Bilpleieprodukter

  Verktøy for dekk-skift

  Elektrisk lekebil

  Batterilader med booster og starthjelp

  Verktøy-sett

  Bilstereo

  Håndbøker

  Arbeidsbenk til garasjen

  Verktøyvogn

  Sykkelstativ


  Laget i samarbeid med


  logo_ABC_Solid_Text.png

  Vi hjelper gjerne dere med å bli mer synlige! Les mer her

  © 2020 ABC Digital
  Org 913747569

  Telefon 98042844

  eller send oss e-post