Framtidsrettet bilsalg: Frydenbø møter kundene der de er i ny satsning på Sotra


Showroom - en moderne måte å presentere produkter!


Frydenbø Bilsenter og Volvo Car Norway har i samarbeid etablert sitt første showroom på Sartor Storsenter på Sotra. Showroom er et svært populært samtidsfenomen som kort fortalt betyr et utstillingslokale hvor bedrifter kan presentere varene sine utenfor de tradisjonelle utsalgsstedene. En stor fordel med showroom er nærheten en får til kundene når en er tilstede hvor kundene vanligvis oppholder seg. Positivt for kunden og positivt for bedriftene, en klassisk vinn-vinn situasjon for alle parter. Frydenbø og Volvos nye, flotte showroom befinner seg på Sartor Senter på Straume, i hjertet av Sotra. Målsettingen er å gjøre bilsalget enklere for kunden ved at de kan møte bilforhandleren på samme sted som den daglige handelen foregår, noe som bedrer vilkårene for alle som opplever hverdagens tidsklemme.


Bilkjøp - en beslutning for hele familien!


Å investere i en ny familiebil er en beslutning hvor hele familien bør være involvert og et hovedformål med showrommet er at det skal gjøre det enklere for familien å samlet få bestemme hvilken bil familien skal kjøre i framtiden. Showrommet fremstår som romslig, tilgjengelig og med en hyggelig stemning. Behjelpelige selgere gleder seg til å kunne møte kundene i en annerledes og koselig atmosfære hvor alle spørsmål ønskes velkommen. Her skal det være mulig å slå av en prat om kjøretøyet på utstilling og andre kjøretøy fra Volvo. Det er satt opp en trivelig sofakrok med en skjerm hvor det under faglig sterk veiledning er mulighet for potensielle kunder å bygge sin egen bil visuelt, noe også barn vil finne svært underholdende.


Volvo - et trygt og godt valg!


Volvos biler har i alle år vært en stor favoritt hos norske bileiere. Ikkje minst på grunn av sitt meget solide rykte på kvalitet og sikkerhet. Volvo scorer alltid høyt i sikkerhetstester og fremstår som et naturlig valg på norske veier. Spesielt viktig er tryggheten en finner i å kjøre en Volvo når vi nærmer oss en mørkere og kaldere tid, som bidrar til vinterglatte norske vinterveier. Når en legger til at Volvos produkter er kjent for å være romslige, høyteknologiske og komfortable, med en god kjøreopplevelse på toppen, er Volvo et naturlig valg for den vestlandske bilkjøper.


Alle er hjertelig velkommen innom!


Frydenbø og Volvo ønsker alle, uavhengig om du bare vil ta en titt på produktet, snakke bil med serviceinnstilte medarbeidere eller er på jakt etter en ny bil, hjertelig velkommen innom Frydenbøs showroom på Sartor Storsenter på Straume. På åpninga 23. august var det folksomt og mange synes dette var et spennende konsept. Frydenbøs entusiastiske selgere er klare til å presentere nye Volvo XC60, en romslig og familievennlig bil. Med tiden vil den nye 40-serien også bli stilt ut på Frydenbøs flotte, ferske showroom. Frydenbø Bilsenter og Volvo Car Norway håper du kommer innen dem på deres utstillingslokale som representerer framtidens bilsalg for Frydenbø, med kunden i fokus.


Produsert i samarbeid med Frydenbø Bil

Foto: Studio Storaker