Søte julescener og morsom julepynt


Jul betyr hygge. En tid til å være sammen med familie og venner, kose seg under et deilig pledd og drikke varm gløgg. Det er mange tradisjonelle måter å feire den hyggeligste tiden i året og gjøre hjemmet klart til jul, men noen ganger har julen også bruk for en leken twist.


Julen er også en tid for moro og fest. Gi julen en makeover med små, finurlige detaljer som skaper en morsom vri i juledekorasjonene dine. Du kan for eksempel henge et par ting på juletreet som overrasker og gleder gjestene dine. Du trenger på ingen måte å begrense deg til den klassiske juletrepynten. Den autofile i familien vil garantert bli gledelig overrasket av OLVIN julepynt med en skinnende, rød veteranbil.


Få flere ideer til juleinnredningen i vår nye Nordic Mood-kolleksjon.


Det er utallige jenterom med regnbuemotiver på lamper, puter og sengetøy. Men hvorfor stoppe på soverommet? Datteren din vil helt sikkert elske om du tar med regnbuen til juletreet, gjerne sammen med MYSING julepappegøye.


Søte julescener

Du kan også tilføye en liten og leken juletwist til innredningen. Hos JYSK elsker vi de små nissene som danser rundt juletreet i ELBAIT julescene. Den har potensiale til å bli en av de tingene barna dine vil se tilbake på og mimre om den grusomt lange ventetiden før juleaften.


På samme måte viser julescenen MUSIKK et eventyrlandskap med barn, som går på skøyter på en innsjø foran en godteributikk. Sett MUSIKK på nattbordet og nyt synet av det varmet lyset som strømmer gjennom vinduene og fall i søvn.


Laget i samarbeid med